Malzemeler:
1 kase haşlanmış nohut
2 su bardağı ince bulgur
1 su bardağı un
1 yemek kaşığı salça (hamuru için)
1,5 yemek kaşığı salça (katığı için)
1 büyük baş soğan
1 tutam Tuz
1 tutam Pul biber ve nane (isteğe göre)

Yapılışı:
İnce bulgur ıslatılır. Kabarınca 1 yemek kaşığı salça ve un katılıp yoğrulur. Küçük küçük yuvarlanır. Suda haşlanır. Haşlanınca nohutlar eklenir. Tefal tavada yağda soğanlar pişirilir. Salça ilave edilir. Kaynayan köfteye eklenir. Bir iki taşım kaynadıktan sonra söndürülür.

Yorum Yazın

Yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konuyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için İletişim sayfasını kullanınız.

Daha yeni Daha eski