Malzemeler:
2 su bardağı ince bulgur
1 su bardağı un
1 yemek kaşığı salça (hamuru için)
1,5 yemek kaşığı salça (katığı için)
1 büyük baş soğan
Tuz ( haşlama suyuna katılır)
Yarım demet maydanoz
Pul biber
Nane
Yapılışı:
İnce bulgur ıslatılır. Kabarınca 1 yemek kaşığı salça ve un katılıp yoğrulur. Küçük küçük yuvarlanır. Suda haşlanır ve süzülür. Küçük bir tavada yağda soğanlar pişirilir. Salça ilave edilir. Köfteler tavaya eklenir. Pul biber, nane, maydanoz ilave edilir.
Yorum Gönder
Yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konuyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için İletişim sayfasını kullanınız.