Malzemeler
2 yemek kaşığı sıvı yağ
5 orta boy soyulmuş ve rendelenmiş domates
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı domates salçası
5 su bardağı sıcak su
1 tutam tuz
Hazırlanışı
Sıvıyağı tencereye koyarak unu bir iki dakika kavurun ve salçayıda ekleyerek 1-2 dakidaka bu şekilde kavurun (orta ateşte) daha sonra rendelemiş olduğunuz domatesleri ekleyin. İyice karıştırın ve sıcak suyu ekleyin. Artık pişene kadar (çorba kıvamına gelene kadar koyulaşsın) kaynatın. En son tuzunu eklersiniz.
Yorum Gönder
Yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konuyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için İletişim sayfasını kullanınız.