Malzemeler:
1 su bardağı mercimek
1 su bardağı bulgur
1 çay bardağı sıvıyağ
1 baş büyük soğan
4 su bardağı su,
1 tutam tuz

Yapılışı:
 4 su bardağı su kaynatılır mercimek atılıp haşlanır,daha sonra bulgur eklenir.tuzu katılır pişmeye bırakılır piştikten sonra indirilir.1çay bardağı yağı soğanı pembeleşinceye kadar kızdırılır kızdırıldıktan sonra pilavın üstüne dökülür.

Yorum Yazın

Yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konuyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için İletişim sayfasını kullanınız.

Daha yeni Daha eski